Het was weer de hoogste tijd om een nieuwe tas te kopen. Ik ben een groot liefhebber van tassen en ik beschik al over een aantal tassen. Ik wilde al een aantal maanden een nieuwe tas aan mijn collectie toevoegen. Voor de lente wilde ik graag een nieuwe schoudertas kopen. Alleen was de keuze zo enorm groot, dat ik niet zo goed wist welke ik moest kiezen. Daarom had ik voor mezelf een aantal punten onder elkaar gezet waar de nieuwe tas aan moest voldoen. Op deze manier kon ik eenvoudig verschillende tassen filteren en vergelijken. Dat heeft mij goed geholpen bij het kiezen voor een nieuwe tas. In dit blog zal ik vertellen hoe mijn zoektocht verliep en waar ik op heb gelet bij het maken van mijn keuze. Tot slot zal ik vertellen voor welke tas ik uiteindelijk heb gekozen.

Aan deze punten moest de nieuwe tas voldoen

Aan het begin van mijn zoektocht had ik een aantal punten onder elkaar gezet waaraan mijn nieuwe tas moest voldoen. De tas moest allereerst van hoge kwaliteit zijn en op een duurzame wijze geproduceerd zijn. Dat vond ik veruit het belangrijkste voor mijn nieuwe tas. Ik betaal liever wat meer als ik zeker weet dat de tas nog een geruime tijd mee kan en dat de tas onder goede werkomstandigheden gemaakt is. Daarnaast wilde ik graag een tas dat van echt leer gemaakt was. Een leren tas heeft een stoere uitstraling en valt ontzettend goed te combineren met andere kledingstukken. Het liefst moest het leer erg soepel en donkerbruin van kleur zijn. Verder moest de tas groot genoeg zijn en over genoeg vakken beschikken zodat ik daar al mijn spullen in kwijt kon. Nadat ik deze punten onder elkaar had gezet, kon ik vervolgens allerlei tassen gaan vergelijken.

Een schoudertas van Micmacbags

Nadat ik veel verschillende tassen met elkaar had vergeleken, ben ik uiteindelijk uitgekomen bij een schoudertas van Micmacbags. Ik had wel is van het merk gehoord, maar ik had de collectie nog nooit bekeken. Het is een Nederlands merk dat veel verschillende tassen verkoopt. De collectie van het merk valt enorm bij mij in de smaak. Daarnaast beschikt het merk over tassen in verschillende modellen en kleuren. Bovendien zijn de tassen ook nog is redelijk betaalbaar. Voor mij was het precies de tas waar ik naar op zoek was. Je kunt gerust een kijkje nemen naar hun collectie om te zien of er voor jou ook iets tussen zit.