Je hebt net de nieuwe pilletjes opgehaald bij de dierenapotheek en hebt besloten om je hond wat extra hondenvoer te geven vandaag omdat je zo veel medelijden hebt met je trouwe vriend. Onze huisdieren zijn net een deel van onze familie. En tja, dat is toch ook wel terecht? Soms is het dan ook fijn om je huisdier eens lekker te verwennen. We doen dat al best wel vaak, maar ja, daar is toch ook niets mis mee? We vinden ze nou eenmaal heel lief.

Lekker extra voer

Natuurlijk moet je dat niet elke dag doen, dan wordt je huisdier dik en lui, en het kan voor gezondheidsproblemen zorgen. Maar af en toe is het leuk om je huisdier even lekker te verwennen met wat extra of misschien wel wat ander voer. Nat voer is vaak een goede optie om af en toe voor te kiezen, misschien heb jij wel een hele bak vol met snoepjes om er een paar van te geven. Maar je kan van een ding zeker zijn, de dag van jouw huisdier is helemaal gemaakt als jij hem wat lekkers geeft.
Hondenvoer

Speeltjes hier en daar

Heb jij een actief of een lui huisdier? Niet alle huisdieren hebben de energie om de hele dag maar rond te rennen in de tuin of de huiskamer. Sommigen maak je nu eenmaal blijer met een nieuwe mand of kleed om op te slapen of te rusten dan een zetje nieuw speelgoed. Jij kent je huisdier sowieso beter dan wie dan ook, dus jij weet vast wel wat je moet kiezen. En wat is de gelegenheid? Die hoeft er toch helemaal niet te zijn. Wij mensen worden er ook blij van als we af en toe eens lekker verwend worden, waarom zou dat dan niet mogen voor dieren?

Net als familie

Het is toch helemaal niet erg om sentimenteel te zijn over onze harige vriendjes? We kunnen er een probleem van maken, zeggen dat het allemaal over de top is, maar ja, waarom zouden we een probleem maken van zoiets onproblematisch? Niet iedereen is even close met dieren, sommigen kiezen ervoor om geen huisdier te nemen omdat ze weten dat ze er toch niet goed voor kunnen zorgen. En dat is ieder zijn eigen keuze, maar als jij lekker je eigen huisdier wilt verwennen en behandelen als je eigen familie dan moet je dat lekker doen, het is alleen maar iets positiefs!