Maar soms kan het heel ongelukkig uitpakken. Iets simpels als gladde handen en je Macbook willen optillen. Je kat die je Macbook iets te enthousiast kopjes geeft. Een kopje koffie dat over je scherm rolt… Je kunt het zo gek niet bedenken, de manieren waarop het scherm van je Macbook kan sneuvelen zijn legio. En dus moet soms je Macbook scherm vervangen worden. Dit komt, gegarandeerd, altijd ongelegen. Net voor een belangrijke deadline, net tijdens een belangrijk onderdeel van je opleiding, noem maar op. Je hebt gewoonweg geen tijd om je Macbook lang te moeten missen. En dat hoeft tegenwoordig ook niet meer.

Als de nood het hoogst is, is de redding nabij

Binnen 24 uur je Macbook gerepareerd en wel weer terug? Geen enkel probleem voor de mensen van PC Hulp Nederland. Zij hebben de meeste onderdelen voor Apple op voorraad en kunnen je dus snel van dienst zijn. Je kunt gewoon bij ze binnenlopen op de Ceintuurbaan in Amsterdam (prima te bereiken met het openbaar vervoer), maar je kunt er ook voor kiezen om je Macbook verzekerd en wel te versturen met het speciale reparatieformulier. Kies je voor langsgaan? Dan heb je in een mum van tijd een diagnose in handen. Is je Macbook niet meer te repareren of laat je PC Hulp Nederland de reparatie uitvoeren? Dan worden de kosten voor de diagnose niet eens in rekening gebracht!

Kiezen voor reparatie is een goede optie

Je hoort vaak dat een computer na reparatie niet meer werkt zoals voorheen. Nou, dat is in dit geval wel anders. Heb je zwarte strepen op je scherm, kapotte pixels of gaat je scherm helemaal niet meer aan? Dan kan het alleen maar beter worden. Een nieuwe Macbook is niet voor iedereen weggelegd en een reparatie is dan zeker een meer budgetvriendelijke oplossing. Het grote voordeel is dan ook dat al je bestanden gewoon bewaard blijven. Je hoeft niets opnieuw in te stellen. Kwestie van openklappen en weer aan het werk.

Vriendelijk en vakbekwaam

Je laat natuurlijk niet iedereen jouw Macbook scherm vervangen. Daar heb je wel professionals voor nodig. Zoals gezegd, het gaat hier niet om een goedkope laptop. Je wilt de garantie dat de mensen die jouw scherm gaan vervangen precies weten wat ze doen. Nou, daar kun je bij PC Hulp Nederland zeker van op aan. De mensen hier weten precies wat een ellende het is als apparatuur niet naar behoren werkt en zij zullen dus alles op alles zetten om jou weer zo snel mogelijk aan het werk te helpen.