Vakantie, wie houdt er nou niet van? Ben jij ook zo’n fanaat die elke dag naar vakantie aanbiedingen zoekt en als je een mooi plaatje op Instagram ziet, dat je er direct naartoe wilt? Dan kun je deze blog beter niet lezen, want wij zetten 4 te gekke bucketlist bestemmingen op een rij waar jij direct naar toe wilt vliegen!

Het Griekse Zakynthos

Ben je op zoek naar een bucketlist zonvakantie? Wat dacht je van het Griekse eiland Zakynthos? De populariteit van dit eiland is de laatste jaren flink toegenomen en niet voor niets: er zijn veel stranden, stuk voor stuk verschillend én je kunt er de Caretta Caretta schildpad spotten! Huur een auto en ga strandhoppen. Stranden die je aan te raden zijn, zijn onder andere: het bekende Navagio Beach, ook wel Shipwreck beach genoemd, Banana Beach, Porto Limnionas, Porto Zorro Beach, Turtle Island en de geweldige zwavelstrandjes Xiglia Beach of Little Xigia. Er hangt hier wel een flinke zwavellucht (wat niet erg lekker ruikt), maar het water heeft een prachtige kleur en je huid voelt heerlijk zacht na een duik in de zee!

Tropische eilanden van de Malediven

Oh wat zien de plaatjes er toch tropisch uit! In het echt is het niet minder tropisch. Op de Malediven kun je prachtige stranden verwachten, een perfecte heldere zee met heel veel gekleurde visjes en natuurlijk de welbekende waterbungalows waarbij je zo vanuit je kamer de zee in duikt, of misschien zelfs wel glijdt, als je een kamer met glijbaan hebt. Dat moet je toch (minstens) één keer in je leven gedaan hebben?!

 

Luchtballonnen van Cappadocië in Turkije

Ken jij Turkije alleen als zonbestemming langs de kusten? Dan is er nog heel veel meer te zien. Ga bijvoorbeeld naar het prachtige Cappadocië waar je heel veel luchtballonnen zult zien. Perfect voor je Instagram foto’s, en ook leuk om zelf in het mandje te stappen. Een magisch uitzicht gegarandeerd!

Hartjeseiland Thailand of Kroatië

Wow, wist jij dat er eilanden waren in de vorm van een hartje? Er zijn er zelfs meerdere. Ga bijvoorbeeld naar het Thaise eiland Ko Kaeo Yai. Of als je wat dichterbij wilt blijven, kun je Kroatië. Daar vind je het Galesnjak Island, het “Eiland van de Liefde”. Het is een privé-eiland, maar je kunt er wel een dagtocht naar toe maken. Op de romantische tour? Let’s go!