Sinterklaas en Kerst staan weer voor de deur en daarmee is het jachtseizoen voor de cadeaus weer begonnen. Veel mensen proberen zodoende deze week gebruik te maken van de Black Friday aanbiedingen. Deze aanbiedingen vinden dit jaar niet alleen meer plaatst op vrijdag 29 november, maar worden in de week ervoor al langzaam gestart. Black Friday is de afgelopen jaren pas in bekendheid gestegen in Nederland. Het is namelijk overgevlogen vanuit Amerika, waar deze dag samen gaat met hysterie en stuntaanbiedingen. Maar welke cadeaus zijn het echt waard om op onze omafiets de regen te trotseren en naar de winkel te gaan? In deze blog geef ik een aantal voorbeelden.

Een bluetooth koptelefoon

Hedendaagse koptelefoons hebben het gemak dat er geen draadjes meer aan te pas komen. Dit is vooral gemakkelijk als je een hond of kat hebt die het leuk vindt om met draadjes te spelen. Ik heb helaas al vele koptelefoons weg moeten gooien door mijn veters en kabels-liefhebbende kat. Nu heb ik gelukkig dit probleem niet meer. Tegenwoordig zijn er echter nog meer specificaties aan de koptelefoon die ons dagelijks leven kunnen vergemakkelijken. Een van die specificaties is de Noice Cancelling. Noice Cancelling zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden weg gefilterd worden en je dus optimaal gebruik kan maken van de geluidservaring. Vooral op locaties waar de omgeving dus veel geluid maakt, zoals een de motoren van een vliegtuig o kletsende mensen in een treincoupé, kan deze specificatie veel verschil maken.

Prijzen

Het is natuurlijk belangrijk om in de gaten te houden of een product echt in de aanbieding is of dat het slecht lijkt door een prijsvergelijking die niet gebaseerd is p recente prijzen, maar op de originele prijs van een product. Zodoende kan het vooral bij producten met een flink prijskaartje de moeite waard zijn om de prijzen van een bepaald product over een langere periode in de gaten te houden. Dan weet je immers wanneer je met een echte aanbieding te maken hebt. Ook kan je om een goed beeld te krijgen van prijzen gebruik maken van prijsvergelijkingswebsites.

Andere producten

Ook bij tv’s, laptop’s, computers, koelkasten, wasmachines en harde schrijven kunnen er grote verschillen bestaan tussen aanbiedingen en normale prijzen. Probeer de periode voor Black Friday zodoende een lijstje te maken met de producten die jij nodig hebt. Zo ga je geen onnodige spullen kopen doordat de prijs aantrekkelijk lijkt en heb je een inzicht in de prijzen.