Wanneer je graag een mooie nieuwe vloer wilt, is de kans heel groot dat je terecht komt bij laminaat. Laminaat is niet alleen prachtig om te zien, het is ook nog eens heel hard en zal niet snel beschadigen. Ook kun je laminaat in veel gevallen prima op de vloerverwarming leggen. Ook vloerkoeling hoeft geen probleem te zijn. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je goed kijkt naar de ondervloer die je nodig hebt. Die is anders als je in een rijtjeshuis woont dan wanneer je in een flat woont. In een flat heb je meer te maken met geluid dat de hele flat door klinkt. Vandaar dat laminaat in een flat voorheen echt een no go was. Maar nu kun je ook laminaat in je flat leggen. Of laminaat all in met leggen erbij regelen. Dan ben je snel klaar voor niet al te veel geld.

Laminaat all in met leggen hoeft echt niet duur te zijn

Het is echt niet zo dat je extra betaalt voor je laminaat en dat het dan via een omweg "gratis" wordt gelegd. Nee, laminaat all in met leggen is daadwerkelijk all in. Het laminaat, de juiste ondervloer, de plinten, het bezorgen en het leggen. Alles zit bij de prijs inbegrepen. Je kunt je niet voorstellen dat je zelf nog aan de gang gaat met het leggen van je laminaat als het op deze manier snel en goed én goedkoop geregeld kan worden.

Eén kamertje inrichten?

Het kan zomaar zijn dat je er in eerste instantie voor kiest om in een kamer laminaat te laten leggen. Dit is bijvoorbeeld een goede optie wanneer er een baby op komst is en er dus een babykamer moet worden ingericht. Laminaat all in met leggen is dan een heel goed idee. De babykamer kan dan al snel worden ingericht en de kasten kunnen worden gevuld met kleertjes, luiers en billendoekjes.

Of alle vloeren in het hele huis?

Voor laminaat all in met leggen is het net zo gemakkelijk om alle ruimtes in je huis te voorzien van een schitterende laminaatvloer. Je zult versteld staan van de snelheid en de precizie waarmee deze vloer wordt gelegd. Het zijn dan ook niet voor niets experts van De Laminaat Expert… Zij weten in een dag je complete huis te voorzien van ondervloeren, laminaat en plinten. En het verpakkingsmateriaal nemen ze gewoon weer mee. Jij kunt direct gaan beginnen met inrichten, natuurlijk nadat je even gestofzuigd en gedweild hebt.