Een feest organiseren voor jouw personeel kan soms een hele opgave zijn. Je hebt wensen om rekening mee te houden, een budget en de bedrijfscultuur moet gewaarborgd blijven. Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van het volgende personeelsfeest bij jou op kantoor? Lees dan snel dit blog voor een paar goede tips voor het organiseren van een geslaagd personeelsfeest!

Zelf een personeelsfeest organiseren

Vaak wordt er een personeelsfeest georganiseerd met een bepaalde gedachte erachter. Het bedrijf bestaat een X aantal jaar, de jaaromzet is behaald, of je organiseert een feest, puur om jouw werknemers te eren en bedanken.

Wat de reden ook is, voor de organisatie van een personeelsfeest komt veel kijken. Denk hierbij aan punten als creativiteit, verantwoordelijkheid en planning, management van het budget, en nog meer elementen. Heb jij de kennis in huis om een geslaagd personeelsfeest te organiseren?

Activiteiten voor een personeelsfeest

In de alinea hierboven hebben we de reden van het personeelsfeest benoemd. Denk goed na over de activiteiten die je gaat uitvoeren of organiseren op het feest. Mensen zijn tegenwoordig een stuk kritischer dan voorgaande jaren, simpelweg omdat er meer opties zijn om uit te kiezen.

Zorg daarom wanneer je een personeelsfeest organiseert dat de activiteiten in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf en reden van het feest. Je wilt namelijk niet dat een deel van jouw medewerkers niet wil/kan meedoen.

Het is hierin ook goed om te werken met wat afwisseling hier en daar. Heb je vorig jaar een BBQ georganiseerd? Doe dan dit jaar eens iets anders dan een diner samen.

Probeer ook hierbij wel weer rekening te houden met jouw collega’s. je wilt natuurlijk niet dat je gaat karten en dat de helft van de medewerkers op het moment dat dit wordt aangekondigd toch maar liever thuis blijft. Dat zou ontzettend zonde zijn van de moeite die je in het organiseren van dit feest hebt gestoken.

Personeelsfeest uitbesteden

Als laatste optie kan je jouw personeelsfeest ook laten uitbesteden. Fundustry Events regelt een onvergetelijk personeelsfeest voor jou en jouw collega’s. Kies voor een thema dat bij jouw bedrijf past en laat jezelf verassen!

Ga jij voor een Spelshow met quiz? Of toch liever voor een themafeest into the jungle? Fundustry helpt jou bij het geven van het leukste personeelsfeest. De attributen en decoratie wordt compleet voor jou verzorgd, net zoals leuke quizzen en een cocktail- of wijnbar! Wacht niet langer en organiseer jouw perfecte personeelsfeest bij Fundustry Events.