De winter staat weer voor de deur. De eerste nachtvorst is zelfs al geweest. Als je dan buiten moet werken, kan je er maar beter voor zorgen dat je lekker warm blijft. Bijvoorbeeld door een goede werkjas aan te schaffen. Een goede werkjas voor jou is misschien een andere dan een goede werkjas voor je buurman. Want zoveel mensen, zoveel wensen. Wil jij een lekker warme, geïsoleerde jas met capuchon? Kan! Wil je een lekker warme, geïsoleerde jas met capuchon én reflecterende strepen? Dat kan ook. Het is verstandig om bij de aanschaf van een werkjas niet over één nacht ijs te gaan. De jas moet je voegen en als een tweede huid voelen.

Wat voor werkjas kies je?

Zoals bij alle kleding is ook de keuze voor een werkjas zeer persoonlijk. Je wilt je er fijn in voelen en er goed in kunnen bewegen. Maar je wilt ook dat de jas lekker warm is en geen regen doorlaat. Toch moet de jas ook wel wat ademen, anders gaat het zo onfris ruiken. Werk je vooral ’s avonds en ’s nachts? Dan is een jas met reflecterende banen verplicht. Je moet immers goed zichtbaar zijn, ook in het donker. Dat is voor jouw eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van anderen.

Een werkjas voor in de zomer

Het is misschien nog wat vroeg om al over de zomer na te denken, maar een werkjas voor in de zomer is duidelijk anders dan een jas voor in de winter. In de zomer kun je misschien wel toe met een bodywarmer of een dunne jas. Dat is in de winter niet verstandig, zeker als je goed wilt blijven functioneren. Het is wel verstandig om je nu al te gaan oriënteren op een zomerjas. Je bent er dan op tijd bij.
Werkjas

Een werkjas met bedrijfsnaam en/of logo

Herkenbaarheid en naamsbekendheid zijn voor je bedrijf van belang. Het is daarom ook slim om je werkjas te voorzien van je bedrijfsnaam, je logo en misschien zelfs je website. Dit zorgt voor een betere zichtbaarheid van je bedrijf op straat. Mensen zullen zich je eerder herinneren en er aan denken om jouw bedrijf te bellen in plaats van dat van de concurrent. En iedere klant is er één toch? De gegevens op de werkjassen maken kan gewoon via bovenstaande site. Of je ze nu gedrukt of geborduurd wilt hebben, het kan allemaal. Informeer gewoon eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.