Ben jij nog op zoek naar die ene prachtige tas? Een tas die prachtig ontworpen is en gemaakt is van enkel de duurzaamste materialen? Stop maar met zoeken. Het antwoord: Sandqvist. De tassen van dit Scandinavische merk blinken uit in zowel design als in duurzaamheid. Het motto van Sandqvist is namelijk dat goede kwaliteit spullen en milieuvriendelijke materialen uitermate goed gecombineerd kunnen worden. Dus pak een kop thee of zet gauw een kop koffie. Hier ontdek je alles over Sandqvist, een bijzonder Scandinavisch merk.

Relatief jong merk

Misschien had je het al wel verwacht, maar Sandqvist is een relatief jong merk. In 2004 werd het Scandinavische merk opgericht in Stockholm door Anton Sandqvist. Hij deed dit samen met zijn broer David en hun goede vriend Sebastian. In Zweden staat het Scandinavische landschap met de prachtige bossen, bijzondere rivieren en uitgestrekte onbewoonde gebieden hoog in het vaandel. Dit waren dan ook inspiratiebronnen voor de drie mannen. Dit simpliciteit en pracht van de natuur is hierdoor ook terug te zien in de ontwerpen van dit merk. Alle designs zijn ongecompliceerd, mooi en functioneel. Daarmee spelen ze duidelijk in op het Zweedse erfgoed. Vandaar dat Sandqvist bekend staan om de Scandinavische designs.

Sandqvist rugzakken en tassen

De afgelopen jaren heeft het Scandinavische merk vooral veel liefhebbers verzameld dankzij hun unieke rugzakken en tassen. Deze zijn eenvoudig van ontwerp en ontzettend functioneel. Dat maakt ze ideaal als rugzak of tas. In dit geval is wederom de Zweedse manier van leven een grote inspiratiebron geweest tijdens het ontwerpen van deze tassen voor zowel heren als dames. Een voorbeeld: elke Sandqvist tas is uitgerust met handige opties voor het opbergen van jouw spullen. Bovendien is iedere tas effectief en overzichtelijk. Er zijn geen onnodige tierelantijntjes te vinden bij deze tassen.

Duurzaamheid en Sandqvist

De tassen en rugzakken van dit Scandinavische merk zijn gemaakt van volledig biologisch katoen. Dit wordt gecombineerd met gerecyclede synthetische vezels. Door gebruik te maken van deze andere materialen wil dit merk zich onderscheiden van concurrenten en laten zien dat het mogelijk is om duurzame tassen te maken met een mooi design. Bovendien zorgt de materiaalkeuze ervoor dat jij ook erg eenvoudig jouw tas van dit merk kan repareren indien deze stuk is gegaan. Ben je zelf niet zo handig? Geen probleem! Dit Scandinavische merk bezit over een eigen Repair Shop. Daar kunnen ze zeer vakkundig je tas worden gerepareerd.

Dus zoek je nog een goede, mooie en duurzame tas? Ga dan voor een tas van Sandqvist!