Een rondreis Marokko is voor vakantiegangers met avonturiersbloed. Tijdens een rondreis Marokko geniet je niet alleen van de zon en het heerlijke klimaat, maar ook van de prachtige natuur en cultuur. Een rondreis Marokko is daarom een perfecte mix voor vakantiegangers die de zon achterna willen, maar tegelijkertijd cultuur willen snuiven. Bezoek bijvoorbeeld de vele kashba’s, overnacht in de Sahara en lunch samen met locals. Ga langs bij moskeeën en medina’s en de enorme drukke markten. Een vakantie in Marokko heeft voor iedereen wat in petto.

Koningssteden en avonturen

Bezoek de koningssteden van Marokko, zoals Fes en Marrakech en neem de fantastische Marokkaanse cultuur in je op. Overnacht in de Sahara met locals en dineer op de meest sprookjesachtige locaties, zoals een boerderij midden in de woestijn. In Marokko kom je op de leukste plekken en ga je op route met de beste reisleiders, voor wie Marokko echt een tweede thuis is. Wanneer je op rondreis Marokko gaat, dan onderneem je een waar avontuur. Een bezoek aan Marokko mag je dan ook eigenlijk geen vakantie noemen: het is een rijke ervaring. Om gelijk een van de rondreizen te boeken, kun je een van de vele online reisbureaus bezoeken. Hieronder lees je in ieder geval wat over onze favoriete rondreis Marokko.

Rondreis Marokko: Fata Morgana

Een van onze favoriete reizen is de tiendaagse rondreis Marokko: Fata Morgana. Tijdens deze rondreis kom je werkelijk op de meest sprookjesachtige plekken van Marokko, direct uit Duizend-en-een-nacht. Bezoek het Middeleeuwse Aït Ben Haddou en haar schitterende kashba’s, die je wellicht herkent uit films zoals The Mummy, Gladiator en de serie Game of Thrones. Tijdens deze tiendaagse rondreis overnacht je in de Sahara in een bedoeïenenkamp en ontdek je het meer dan indrukwekkende Atlasgebergte. Kom tot rust en tot jezelf terwijl je slaapt onder de prachtige en pure sterrenhemel van de woestijn. Reis door de vele kashba’s en reis op de rug van een kameel; er zijn veel verschillende excursies waar je aan kunt deelnemen bij de prijs inbegrepen.

Op avontuur!

Tijdens een rondreis Marokko kom je langs de meest indrukwekkende bezienswaardigheden en plekken die Marokko te bieden heeft. Bijvoorbeeld de koningssteden en de Sahara, maar ook de berberdorpjes, bedoeïenenkampen, souks en kashba’s. Bezoek snel een boekingswebsite om de verschillende reizen te bekijken. Ook kun je op de boekingswebsite vaak verhalen en reisverslagen lezen van andere reizigers en in het forum tips en informatie krijgen, zodat je voorbereid bent op de beste rondreis Marokko. Het mystieke Marokko wacht op je.